Yritys

Ilmalämpöpumput Torniossa ja koko Lapin alueella – energiaystävällinen ratkaisu

Sähköasennus J. Ylimäinen tarjoaa ilmalämpöpumput asennuksineen, sekä korjauksen ja huollon Lapin alueella yli 15 vuoden kokemuksella. Asennamme vuosittain satoja ilmalämpöpumppuja erilaisiin kohteisiin avaimet käteen-periaatteella. Pitkän kokemuksen ja ammattitaidon ansiosta asennukset ovat varmasti oikein tehtyjä ja asiakas voi olla turvallisin mielin ilmalämpöpumpun sekä asennusten laadukkuudesta. Tutustu lisää palveluihimme ja pyydä tarjous!

Nyt 6 kk korotonta maksuaikaa

Saat myös 6 kuukautta kulutonta ja korotonta maksuaikaa kaikkiin 31.5.2024 mennessä tehtyihin ja myönnettyihin SOG-rahoitushakemuksiin! Kun tilaat nyt, ensimmäinen lasku erääntyy vasta kuuden kuukauden kuluttua ilmalämpöpumpun asennuksesta.

Täytä rahoitushakemus, saat päätöksen saman tien. Hakemus ei sido luoton nostamiseen. 

Laadukkaat tuotteet ja asennukset

Edustamme alan huippumerkkejä ja saat meiltä Scanofficen Mitsubishi-hankintaturvatuotteet, ilmalämpöpumput sekä ilmanjäähdyttimet. Scanofficelta löydät markkinoiden laajimman valikoiman puhtaan energian tuotteita kotiin tai kiinteistöön. 

Suunnittelu, asennus ja huolto – Kaikki saman katon alta

Teemme omakotitaloihin ilmaisen kartoituksen ja asennuspaikan suunnittelun yhdessä asiakkaan kanssa. Oikein asennettuna ja oikeassa paikassa ilmalämpöpumppu on järkiratkaisu lämmityskustannuksien pienentämiseen. Pitkän kokemuksen ja ammattitaidon ansiosta osaamme opastaa oikean asennuspaikan suunnittelussa, jolloin uudesta ilmalämpöpumpusta saadaan paras hyöty irti, eikä energiaa pääse turhaan karkuun. Emme jätä asiakasta pulaan asennuksen jälkeenkään, vaan teemme kattavasti erilaiset ilmalämpöpumppujen huoltotoimenpiteet.

  • Kartoitus
  • Suunnittelu
  • Asennus
  • Huolto

Pyydä meiltä ilmainen kartoitus Meri-Lapin alueella ja pyydä tarjous ilmalämpöpumpusta. Kysy lisää!

Ilmalämpöpumppu säästää energiaa ja lisää mukavuutta

Oikein asennettuna ilmalämpöpumppu säästää energiaa ja se toimii mainiosti lämmittämiseen tai viilentämiseen, oli kyseessä omakotitalo, kesämökki tai jokin muu tila. Laadukkaassa ilmalämpöpumpussa on myös muita etuja, sillä pumppu toimii ilmastointilaitteena, kosteuden poistajana ja siinä on myös ilman puhdistusominaisuuksia, jolloin sisäilma on raikas ja pölytön. Pakkasilla ilmalämpöpumppu tuo tupaan ihanaa lämpöä ja kesähelteillä se suo kiinteistöön raikastavaa viileyttä.

Ilmainen kartoitus!

Teemme omakotitaloihin ilmaisen kartoituksen ja asennuspaikan suunnittelun yhdessä asiakkaan kanssa. Oikein asennettuna ja oikeassa paikassa ilmalämpöpumppu on järkiratkaisu lämmityskustannuksien pienentämiseen. Palveluihimme kuuluvat myös huolto sekä ilmalämpöpumppujen korjaus. Muistathan hakea kotitalousvähennystä kotiisi tilaamiisi asennustöihin. Lisätiedot löydät Verohallinnon sivuilta. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!